Konwencja Miejsko - Powiatowa SLD w Przemyślu

W dniu 07.04.2018 r. odbyła się konwencja Miejsko - Powiatowa SLD w Przemyślu . Janusz Zapotocki przewodniczący SLD dziękuje wszystkim członkom i sympatykom Lewicy w Przemyślu za tak liczne przybycie i aprobatę dotychczasowych działań. Szczególne podziękowania kieruje ku licznie przybyłym gościom Konwencji za udział i skierowaniu wielu ciepłych słów w stronę PRZEMYSKIEJ LEWICY SLD.

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera!
W związku z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016/679 o ochronie danych, wyrażam zgodę na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie przez Sojusz Lewicy Demokratycznej przekazanych przeze mnie danych osobowych w celach informacyjnych i promocyjnych związanych z działalnością SLD, w celach administracyjnych na użytek newslettera, w szczególności wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną newslettera oraz informacji o przedsięwzięciach organizowanych lub współorganizowanych przez Sojusz Lewicy Demokratycznej, a także informacji o bieżących wydarzeniach politycznych.