16 listopada 2013 - Bezpłatne Badania Wzroku w Sokołowie Podlaskim

16 listopada 2013 roku, na zlecenie SLD w Sokołowie Podlaskim odbyły się bezpłatne badania wzroku dla mieszkańców naszego miasta i gminy. Pomimo chłodu panującego na zewnątrz, kolejka nie malała i udało się przebadać ponad 160 osób. Dzięki uprzejmości burmistrza Sokołowa Podlaskiego, Pana Bogusława Karakuli, wóz techniczny razem z naszym mobilnym biurem SLD stanął na parkingu przed Urzędem Miasta Sokołowa Podlaskiego.

Mamy nadzieję że w przyszłości akcja ta zatoczy jeszcze szersze koło i oprócz gminy Sokołów uda się ją wprowadzić do pozostałych gmin naszego powiatu.

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera!
W związku z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016/679 o ochronie danych, wyrażam zgodę na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie przez Sojusz Lewicy Demokratycznej przekazanych przeze mnie danych osobowych w celach informacyjnych i promocyjnych związanych z działalnością SLD, w celach administracyjnych na użytek newslettera, w szczególności wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną newslettera oraz informacji o przedsięwzięciach organizowanych lub współorganizowanych przez Sojusz Lewicy Demokratycznej, a także informacji o bieżących wydarzeniach politycznych.